Säsongsmat
¤J
¤F
¤M
¤A
¤M
¤J
¤J
¤A
¤S
¤O
¤N
¤D


Extremt lättlagad vår- och försommarmat på varmrökt lax och löktrav. Använd de runda bladen i botten på löktraven (de som luktar mest vitlök). De spetsiga toppbladen har mer senapskaraktär, och mindre vitlökssmak.

Ingredienser

För 4 personer


  1. Koka pastan
  2. Dela laxen i bitar, hacka löktraven och riv parmesanen
  3. Slå av pastavattnet och rör genast ner färskosten, så att den smälter, och fisken, så att den blir ljummen.
  4. Häll sist på löktraven (som förlorar sin smak om den hettas upp), en dutt olja och riven parmesan. Smaka av med salt och peppar



Senast uppdaterad 2014-06-02 12:40

Från http://säsongsmat.nu
Tillbaka till toppen